søndag 8. november 2009

STM: Bonus rundinger

10 års bryllupsdag 11.juli i fjor - vi tok bilde av oss selv i trailer'n da jeg "tilfeldigvis" stod å haika og fikk være med på tur :)






Har kost meg med rundinger her, ja :)
Gøy oppgave!

PS: Utrolig irriterende!! Ser at blomsten oppe i hjørnet har vridd seg... Kronbladene skulle jo ligge fint i "bølgene" jeg hadde skjært til dem... :(  Vel, de er festa her hos meg nå ;)

5 kommentarer:

Ellen Karin sa...

Siste liten er godt nok for oss ;)
En flott LO du har laget, og morsom detalj at du har skåret bilde i samme fasong som pynten.

Takk for at du deltar. :)
Ha en flott mandag.

Kjerstin sa...

Sikkert ikke så lett å se, men det er kartongen jeg har skåret i og putta bildet under :)

Takk for koselig tilbakemelding!

Lambi sa...

Så utrolig fiiin LO! Herlige farger og flott bilde! Ble glad av å se på denne altså! :) Artig at du har skåret i pappen etter blomsten! :) Rundingen hadde så mange flotte glad-farger! :)

craftymum sa...

Hi Kjerstin
I recently received my first ever craft award. I have now passed it onto you as you have loyally followed my blog since I started it and always leave lovely comments.
The picture of the award is on my side bar ( my son did it for me) You may be able to take it of there
Love your scrapbook pages
Love Sarah XXX

Kari sa...

For et koselig bilde! Ser ut til at kjærligheten blomstrer like mye etter 10 år :-) Artig oppsett med alle sirklene! Takk for koselig kommentar i bloggen min. Jeg liker også kort med et snev av julebudskapet på - det har jeg med meg fra barndomshjemmet. Engler og julekrybbe prioriteres foran nisser når det pyntes her til jul :-) Ønsker deg en fin uke videre!